fbpx Skip to content

Groepen

Beleef de ultieme ervaring op onze indoor multilevel kartbaan – een perfecte mix van persoonlijke uitdaging en competitie. Ervaar een adrenalinekick en word de absolute snelheidskampioen binnen jouw groep. Of je nu kiest voor een Grand Prix Experience of voor een andere spannende strijd in een besloten groep, wij bieden alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk kartavontuur.

DE RACE-ERVARING
     VOOR GROEPEN VANAF 10 PERSONEN

Hier bij TeamSport hebben we een hele reeks evenementen ontwikkeld om jou en je vrienden zoveel mogelijk plezier te bezorgen. Van F1-ervaringen met knock-outrondes, tijdritten en kwalificaties – wij garanderen een adrenaliekick! Onze evenementen zijn geschikt voor groepen van 10 tot 150 personen. Of het nu gaat om een feestje of een andere speciale gelegenheid, wij bieden diverse raceprogramma’s en eerste klas karten voor een geweldige prijs.

Kinder- & Volwassen

INDOOR

parkeerplaats P1 The Wall

E-Karts

Bistro & Bar

JOUW EIGEN
     GRAND PRIX ERVARING

Exclusieve Grand Prix

KLAAR VOOR DE STRIJD OP HET CIRCUIT?

Ga op volle snelheid naar de finish in onze race in Grand Prix-stijl. Het circuit is exclusief gereserveerd voor jouw groep, je hebt de kartbaan dus helemaal voor jezelf. Haal rustig adem, stel je op de startgrid op en de grote race kan eindelijk beginnen. Er kan er maar één op het hoogste trapje van het podium staan – dus zorg ervoor dat je de gouden medaille mee naar huis neemt!

Kinderfeestjes

Wil jij je verjaardag vieren op het circuit?

Dat kanBoek een uniek en exclusief kinderfeestje op onze e-kartbaan! Elke coureur rijdt 2 sessies van 10 minuten. In deze sessie is het doel om zoveel mogelijk ronden te rijden en de snelste rondetijd neer te zetten! Dit is een exclusieve sessie dus je zult met niemand anders op de baan rijden dan je eigen gezelschap.

Je ontvangt ook 3 medailles om te overhandigen aan de 3 snelste coureurs!

Wil je graag een extra activiteitVoeg dan bowlen toen aan het kinderfeestje

Bedrijfsuitjes

Sprint nu van je bureau naar ons circuit!

Ben je van plan om een uniek bedrijfsevenement te organiseren voor je klanten of medewerkers? Bij ons beleef je meer dan alleen een gewoon feest – strijd als team tegen elkaar op het racecircuit en ervaar samen plezier en actie. Of het nu gaat om een goed georganiseerd bedrijfsfeest, een motiverend kick-off evenement of een kerstborrel, ga de competitie aan en win samen als team! De gezamenlijke ervaring op het racecircuit prikkelt jullie sportieve ambitie en versterkt de teamgeest. Laten we samen een evenement om nooit te vergeten creëren!