Geef een geweldige beleving cadeau!

TEAMSPORT E-VOUCHERS

Het perfecte cadeau voor kartliefhebbers! Moeite met het vinden van het perfecte cadeau voor een snelheidsliefhebber? Onze e-vouchers zijn geschikt voor alle leeftijden (van 8 tot 80 jaar).

Geef een geweldige beleving cadeau!

Wie ga jij verrassen met onze unieke E-Voucher? Bepaal zelf het bedrag op de voucher, ga je voor €25,- € 30,- of € 50,-?

Liever een compleet cadeau? Haal dan op locatie een voucherbox! Jouw ticket naar avontuur bevat een voucher en een perfect passende balaclava, gereed om direct de kartbaan te veroveren! Kies het gewenste bedrag op de voucher en laat de pret beginnen. Wie verdient dit geweldige cadeau van spanning en sensatie?

BELANGRIJKE INFORMATIE: Als je de cadeaubon bestelt, dan krijg je hem direct in je email zodat je hem thuis kunt printen en cadeau kunt doen. Natuurlijk kan je ook de email doorsturen aan je vriend. De voucherbox is alleen op te halen op locatie!

€25,- E-Voucher

Geef de kick van snelheid cadeau met onze giftcard van 25 euro - perfect voor een onvergetelijke race ervaring!

Koop nu

€35,- E-Voucher

Trakteer iemand op een adrenalineboost met onze 35 euro giftcard - laat zijn of haar racehart sneller kloppen!

Koop nu

€50,- E-Voucher

Maak iemands dag onvergetelijk met een 50 euro giftcard - het ultieme geschenk voor de ultieme snelheidsduivel!

Koop nu
E-Giftcard

E-Giftcard

Of kies zelf een bedrag! Ga voor de E-Giftcard

Weet je niet zeker welke ervaring je wilt geven? Kies zelf een bedrag, de gelukkige kan zelf zijn of haar activiteit uitkiezen!

Koop nu

RACE RETURN VOUCHERS

RACE RETURN VOUCHERS

Heb je een Race Return voucher gekocht tijdens je laatste bezoek en heb je vragen over het gebruik hiervan? Geef ons dan een belletje of vraag het na op de baan.

Bel+31 85 888 5865Voor een aanvraag of meer informatie