Restaurant & Bar

Restaurant & Bar

Honger na het karten? Geen probleem! In onze restaurants bieden we een gevarieerde selectie aan heerlijke gerechten, lekkere snacks en verfrissende drankjes om je energie weer aan te vullen. De perfecte plek om na spannende rondes op de baan in een gezellige sfeer samen te komen met vrienden, familie of collega's.

Lekkere trek?

Laad op na een actievolle kartingsessie in onze restaurants met bar. We bieden een grote selectie aan heerlijke burgers, pasta's, fingerfood en verfrissende drankjes. Ontdek ons aanbod en maak je bezoek bij ons tot een compleet succes. We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen!

Locatie

Restaurant & Bar

Aanvullende informatie

Alcohol gebruik:

Wees je ervan bewust dat alcohol alleen genuttigd mag worden na het karten of e-karten en als je het geluk hebt er onder de 25 uit te zien, zal je gevraagd worden om te bewijzen dat je 18 jaar of ouder bent bij het bestellen van alcoholische dranken.

Het meenemen en nuttigen van eigen consumpties:

We verzoeken vriendelijk alleen eten dat op onze locatie is gekocht ter plekke te consumeren. Dit beleid zorgt voor de hoogste normen van kwaliteit, veiligheid en hygiëne voor al onze gewaardeerde gasten. We waarderen je begrip en medewerking om een aangename ervaring voor iedereen te creëren.

Overheerlijke TeamSport Burgers!

Bel+31 85 888 5865Voor een aanvraag of meer informatie

Of laat ons je terugbellen!

Terugbellen