Activiteiten

Activiteiten

Bij TeamSport wacht iedereen een feest van plezier met E-Karting, Traditioneel Bowling, DuckPin Bowling, VR, Arcades en E-Darts, variërend per locatie. Geniet altijd van heerlijk eten in ons restaurant en beleef onvergetelijke momenten bij ons!

Bij TeamSport zal je je nooit vervelen!

Let op, de activiteiten kunnen variëren per locatie

E-Karting

E-Karting

Stap in onze E-karts en race naar de overwinning!

Ervaar de pure snelheid van onze E-Karts, de adrenalinekick is onbeschrijfelijk en moet je echt zelf beleven. Of je nu voor de eerste keer gaat karten of bijna een professional bent, bij ons is iedereen welkom en bieden onze baan en karts een uitdaging voor iedereen!

Word lid van onze community en deel je ervaringen met andere coureurs. Verbeter bij elke rit je rondetijden en ga altijd voor de overwinning!

E-Karting
Bowling

Bowling

Met maar liefst tien professionele bowlingbanen is TeamSport E-Karting & Bowling Groningen dé plek voor een gezellige avond en om tijd door te brengen met je vrienden, familie of collega’s. Zowel grote als kleine groepen zijn bij ons van harte welkom. Per baan geldt een maximum van 6 personen, waarvan er natuurlijk maar één de winnaar kan zijn. Combineer daarnaast een avondje bowling met heerlijke hapjes en drankjes. Op een lege maag kun je natuurlijk niet gooien.

Traditioneel Bowlen
DuckPin Bowling

DuckPin Bowling

Bij TeamSport kun je ook DuckPin Bowling. Dit is het klassieke bowlingspel, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Er staan 10 kegels die je allemaal omver moet werpen. De kegels en de baan zijn kleiner dan bij traditioneel bowlen. Op een baan kun je met 6 mensen spelen. Natuurlijk kun je ook meerdere banen naast elkaar huren, zodat je met een grotere groep kunt bowlen. Of je nou met vrienden, familie of collega’s bent, je kunt zelf kiezen hoelang je de baan wilt huren.

DuckPin Bowling
E-Darts

E-Darts

TeamSport introduceert Teamsport E-Darts, een unieke ervaring voor jong en oud! Er zijn meerdere dartspellen mogelijk, jij kiest de variant waar jij het meeste plezier aan beleeft. Hoe leuk is het om na het karten de dag goed af te sluiten met een spelletje E-Darts en een drankje? Karten en darten: een perfecte combinatie.

Door de vele mogelijkheden van E-Darts kun je veel nieuwe spellen uitproberen. Daag elkaar uit om te zien wie er met de winst vandoor gaat! Wie gooit er 180?

E-darts bij TeamSport heeft prachtige grafische elementen, maar ook realistische geluidseffecten en natuurlijk een automatisch digitaal scorebord. Zelf tellen hoeft dus niet meer!ling

E-Darts
VR

VR

Virtual Reality is de toekomst. Heb jij weleens een VR-experience meegemaakt? Bij TeamSport is het mogelijk om deze gloednieuwe en extreem realistische ervaring te beleven! Stap in een 4D-wereld vol wonderen. Alles is mogelijk: voel de hitte van lava, zie de vloer onder je voeten wegvallen of ga de strijd aan met zombies. Het kan niet gek genoeg! Reserveer nu online jouw Virtual Reality ervaring.

Stap in de speciale kooi en voel de 4D-effecten. Loop rond en probeer in balans te blijven op de 5kW trillende vloer. Het VR avontuur bij TeamSport is een geweldige ervaring, die je onmogelijk thuis kunt beleven.

VR
Arcades

Arcades

Bij onze arcadehal beleef je een dag vol plezier en spel met vrienden en familie! Of je nu een spannend potje pool wilt spelen, je reactiesnelheid wilt testen met airhockey, of je basketbalvaardigheden wilt tonen, we hebben voor ieder wat wils.

Test je kracht met onze boksbal of probeer een leuke prijs te winnen met onze grijpmachines. Onze arcade is de perfecte plek om te ontspannen, een feestje te vieren en onvergetelijke herinneringen te maken. Kom langs en geniet van de mix van klassieke en nieuwe spellen die we aanbieden!

Arcades
Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes

Beleef nu jouw business event bij Teamsport. Geniet van spannende races op de exclusieve racebaan tijdens een teamuitje bij TeamSport. Deze evenementen zijn perfect voor teams en groepen die op zoek zijn naar actie, plezier en adrenaline. Op zoek naar een vergaderruimte, ruimte voor een productlancering of workshop? Ook daarvoor ben je bij TeamSport op het juiste adres!

Bedrijfsuitjes
Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Klaar voor de strijd op het circuit? Boek een uniek en exclusief kinderfeestje op onze e-kartbaan! Elke coureur rijdt 2 sessies, in deze sessie is het doel om zoveel mogelijk ronden te rijden en de snelste rondetijd neer te zetten! Dit is een exclusieve sessie dus je zult met niemand anders op de baan rijden dan je eigen gezelschap. Liever een feestje met minder snelheid? Bij TeamSport hebben we genoeg andere activiteiten voor ene geslaagd kinderfeest!

VIND EEN KARTBAAN BIJ JOU IN DE BUURT

Let op: de activiteiten kunnen variëren per locatie

Ga niet hongerig naar huis en geniet bij TeamSport!

Restaurant & Bar

Restaurant & Bar

Geniet bij ons niet alleen van actievolle momenten, maar ook van veel verschillende smaken die precies passen bij wat jij lekker vindt! Onze locaties bieden unieke en gevarieerde keuzes uit à la carte, menu's en buffetten die perfect aansluiten bij jouw evenement. Of je nu zin hebt in hartige snacks, fingerfood of zoete lekkernijen - ontdek de verscheidenheid die jouw evenement perfect aanvult.

Bekijk ons menu