Het perfecte uitje vind je bij TeamSport!

Het perfecte uitje vind je bij TeamSport!

Voor een memorabel bedrijfsuitje kom je naar TeamSport!

Ben je van plan om een uniek bedrijfsevenement te organiseren voor je klanten of medewerkers? Bij ons beleef je meer dan alleen een gewoon feest – strijd als team tegen elkaar op het racecircuit en ervaar samen plezier en actie. Of het nu gaat om een goed georganiseerd bedrijfsfeest, een motiverend kick-off evenement of een kerstborrel, ga de competitie aan en win samen als team! De gezamenlijke ervaring op het racecircuit prikkelt jullie sportieve ambitie en versterkt de teamgeest. Laten we samen een evenement om nooit te vergeten creëren!

Locaties

TeamSport: Waar elk uitje een topdag wordt!

Utrecht track

Wat mag je verwachten van een bedrijfsuitje bij TeamSport?

Bij TeamSport staat alles klaar voor een zorgeloos en plezierig bedrijfsuitje. Ons team zorgt voor een vlekkeloze organisatie, zodat jullie je volledig kunnen focussen op de fun en teambuilding. Van spannende races op de kartbaan tot een potje competitief bowlen, wij bieden een scala aan leuke activiteiten die gegarandeerd voor veel lachen en enthousiasme zullen zorgen. Laat de dagelijkse stress op kantoor achter en kom samen genieten van een goed georganiseerd evenement waar nog lang over nagepraat zal worden!

Restaurant & Buffet opties

Restaurant & Buffet opties

Bij ons wordt gezorgd voor de innerlijke mens van alle deelnemers. Ons restaurant biedt een gevarieerde selectie heerlijke gerechten, smakelijke pitstopsnacks en verfrissende drankjes. Er is voor elk wat wils!

Informeer nu

PLAN JOUW EVENEMENT MET ONS!

BEL+31 85 888 5865VOOR EEN AANVRAAG OF MEER INFORMATIE