Bowling

Bij TeamSport kennen wij 2 verschillende soorten bowling. Namelijk Traditioneel bowlen, zoals iedereen dat kent, en DuckPin Bowling. Ontdek snel de verschillen! Traditioneel bowlen is mogelijk bij onze locatie in Groningen, DuckPin Bowling is mogelijk in Utrecht.

Traditioneel Bowlen

Met maar liefst tien professionele bowlingbanen is TeamSport E-Karting & Bowling Groningen dé plek voor een gezellige avond en om tijd door te brengen met je vrienden, familie of collega’s. Zowel grote als kleine groepen zijn bij ons van harte welkom. Per baan geldt een maximum van 6 personen, waarvan er natuurlijk maar één de winnaar kan zijn. Combineer daarnaast een avondje bowling met heerlijke hapjes en drankjes. Op een lege maag kun je natuurlijk niet gooien.

Traditioneel Bowlen

Duckpin bowling

Bij TeamSport kun je ook DuckPin Bowling. Dit is het klassieke bowlingspel, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Er staan 10 kegels die je allemaal omver moet werpen. De kegels en de baan zijn kleiner dan bij traditioneel bowlen. Op een baan kun je met 6 mensen spelen. Natuurlijk kun je ook meerdere banen naast elkaar huren, zodat je met een grotere groep kunt bowlen. Of je nou met vrienden, familie of collega’s bent, je kunt zelf kiezen hoelang je de baan wilt huren.

DuckPin Bowling