Over ons

OVER ONS - Leer TeamSport kennen!

Welkom bij TeamSport E-karting, de ultieme indoor karting experience in Nederland! Wij zijn in 2023 gestart in Utrecht en bieden onze klanten vanaf 8 jaar de best mogelijke elektrische kartervaring door middel van onze high-tech kart-faciliteiten. Als grootste aanbieder van indoor karten in Europa brengen we veel ervaring en kennis met ons mee en is het ons doel om onze duurzame concepten naar Nederland te brengen.

WIE WE ZIJN

Wij, het Nederlandse team van TeamSport E-Karting, zijn onderdeel van Europa’s grootste aanbieder van indoor karting. Wij brengen de ultieme vrijetijdservaring voor volwassenen, groepen, kinderen en gezinnen naar Nederland. Met onze ervaring en knowhow op het gebied van indoor karting staan wij klaar om onze klanten een ongeëvenaarde ervaring te bieden.

Sinds onze oprichting in 1992 heeft TeamSport een fenomenaal succes geboekt in het Verenigd Koninkrijk. Wij zijn er trots op 35 locaties te exploiteren, waarvan 15 volledig elektrisch.

Thomas Tap, Europees Marketing Directeur van TeamSport E-Karting, zegt: “We zijn verheugd om het merk TeamSport E-Karting in Nederland te lanceren. Onze ultramoderne circuits met meerdere niveaus zijn ontworpen en worden beheerd om maximale veiligheid te garanderen en tegelijkertijd een kartervaring te bieden die ook milieuvriendelijk en leuk is voor alle leeftijden. De vloot van volledig elektrische karts is uitgerust met ultramoderne batterijtechnologie, ontwikkeld door een wereldwijde kartfabrikant, waardoor een rijervaring wordt gecreëerd die die van typische benzinekarts overtreft. TeamSport E-Karting is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een spannende en gedenkwaardige activiteit in een veilige omgeving. Of het nu met vrienden, familie, kinderen, collega’s op het werk of voor een speciaal feest is, we kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen.”

WAAROM KIEZEN VOOR TEAMSPORT E-KARTING?

TeamSport E-Karting heeft als doel om een nieuwe standaard neer te zetten op het gebied van karten in Nederland. Onze klanten kunnen zich verheugen op een faciliteit van miljoenen euro’s, uitgerust met professioneel ontworpen banen op meerdere niveaus, toonaangevende e-karttechnologie en eersteklas faciliteiten.

Bovendien garandeert onze onberispelijke veiligheidsreputatie een zorgeloze rijervaring. Dankzij de faciliteiten van hoge klasse en onze fantastische crew bieden wij de ultieme indoor karting ervaring.

DIT MAG JE BIJ ONS VERWACHTEN

Bij TeamSport E-Karting kun je je verheugen op een onvergetelijke dag vol actie en spanning! Onze uitzonderlijke klantenservice begeleidt je van boeking tot startschot. Je wordt bij TeamSport verwelkomd door een professioneel en vriendelijk team en voorzien van met ozon behandelde racekleding, zodat je alles hebt wat je nodig hebt om aan de race te beginnen! Na een gedetailleerde veiligheidsbriefing kun je in gloednieuwe e-karts racen op onze uitdagende racebanen met verschillende niveaus.

Of je nu voor het eerst gaat karten of een ervaren racer bent, je bent verzekerd van een flinke dosis adrenaline en gezonde spanning. Na de race kun je genieten van onze bar, heerlijke maaltijden en snacks en tegelijkertijd de actie op de baan volgen.