Utrecht - Kies jouw favoriete samenstelling!

Ga je voor 1, 2 of 3 heats karten?

Beginner, gevorderde of professional – iedereen kan plezier beleven aan deze kartexperience bij TeamSport! Kart een paar rondjes en vestig je persoonlijke record. In sessies van 10 minuten heb je de kans om als individu of in een kleine groep het circuit te ownen! Na elke sessie ontvang je gratis je rondetijden via onze app of e-mail en kan de volgende ronde beginnen. Je volgende kans om nog beter te worden wacht op je!

 • Veiligheidsbriefing
 • 10 minuten karten
 • Gepersonaliseerde rondetijden per e-mail of via onze gratis app

Boek nu jouw heats!

 • 1 Heat

  Ervaar de spanning van het racen met onze enkele heat sessie. Perfect voor een snelle adrenalinekick op onze professionele kartbaan. Ideaal voor beginners of als je kort de tijd hebt.

 • 2 Heats

  Dubbel zoveel plezier met onze twee heats karten! Krijg meer tijd op de baan om je vaardigheden te verbeteren en je tijden te verscherpen. Geschikt voor diegenen die de smaak te pakken hebben en hun racekunsten verder willen ontwikkelen.

 • 3 heats

  Maximaliseer je ervaring met drie heats karten. Deze optie geeft je de meeste tijd op de baan om echt in je ritme te komen en te strijden voor de snelste lap. Ideaal voor serieuze racers en diegenen die alles uit hun kartdag willen halen.

Of ben je op zoek naar een ander evenement?

 • Grand Prix

  Ga op volle snelheid naar de finish in onze race in Grand Prix-stijl. Het circuit is exclusief gereserveerd voor jouw groep, je hebt de kartbaan dus helemaal voor jezelf. Haal rustig adem, stel je op de startgrid op en de grote race kan eindelijk beginnen. Er kan er maar één op het hoogste trapje van het podium staan – dus zorg ervoor dat je de gouden medaille mee naar huis neemt! Meer info

 • Bedrijfs/teamuitjes

  Beleef nu jouw business event bij Teamsport. Geniet van spannende races op de exclusieve racebaan tijdens een teamuitje bij TeamSport. Deze evenementen zijn perfect voor teams en groepen die op zoek zijn naar actie, plezier en adrenaline.

 • Kids & Gezinnen

  Onze circuits zijn ontworpen om alle ervaringsniveaus te verwelkomen. Of je nu een doorgewinterde professional bent die graag je passie voor karten deelt met je kinderen, of een absolute beginner die op zoek is naar een opwindende nieuwe familieactiviteit, onze ervaring met familie karten past perfect bij jou!