Utrecht Karten voor Kinderen & Gezinnen

Utrecht - Karten voor Kinderen & Gezinnen

PLEZIER & ACTIE: RACEPLEZIER VOOR KINDEREN

Met onze speciaal ontworpen karts voor kinderen boven de 8 jaar en ons goed getrainde team, kunnen kinderen en gezinnen veilig karten op hoge snelheid en de meest fantastische herinneringen maken op het circuit. De toegewijde TeamSport-crew zal ervoor zorgen dat jij en je gezin kunnen genieten van de spanning van het karten, zonder dat je ervaring nodig hebt, aangezien je in een gecontroleerde en professionele omgeving zult rijden.

Ultieme race ervaring

Ultieme race ervaring

Wie is de snelste in de familie? Kinderen en gezinnen karten tijdens de ultieme race-ervaring om uit te vinden wie de snelste is.

Bij onze gemengde wedstrijden kunnen ouders en oudere broers en zussen samen met jongere kinderen en andere groepen tegelijkertijd meedoen.

Elke coureur krijgt een gedetailleerde veiligheidsbriefing voordat hij of zij in volle uitrusting de baan op gaat. Na elke kartsessie is er een korte pauze waarin alle racers hun persoonlijke rondetijden kunnen controleren per e-mail. Je krijgt ook een hele reeks tips en tricks van ons team, zodat je alles uit je sessie kunt halen!

Kies je voor 1, 2 of 3 heats karten?

Boek nu

Voor wie is het geschikt?

De Kids en Familie Ultieme Race-ervaring laat kinderen zelf racen, met vrienden, broers of zussen, of ouders, samen met andere kinderen en families.

Voor coureurs die minstens 8 jaar oud zijn en een beenlengte hebben van minstens 65 cm (van kruis tot grond met schoenen aan). Coureurs van 13 jaar of ouder mogen in een kart voor volwassenen rijden. Zij moeten een beenlengte hebben van tenminste 75 cm (van kruis tot grond met schoenen aan).


RACE ACADEMY

LEER ALLES OVER KARTEN Maak van karten je nieuwe hobby met onze nieuwe en speciale karttrainingen voor kinderen (8 – 12 jaar) en junioren (13 – 16 jaar). Je leert alles over het karten en kunt geavanceerde rijtechnieken oefenen. Veiligheid en plezier zijn gegarandeerd!

- Krijg gestructureerde lessen van professioneel opgeleide kartinstructeurs.

- Koop een Academy Driver's Licence om je voortgang door de verschillende niveaus te volgen.

Lees meer

Een onvergetelijk feest!

Of je nu je vaardigheden op de proef wilt stellen in onze ultieme Le Mans race, of je de beste bent en je overtreft je familieleden in de Grand Prix race: bij ons bij je aan het juiste adres.

Het gevoel van snelheid, plezier en opwinding dat karten geeft, maakt het een perfecte aanvulling op elk feest. Dus als je tegen elkaar wilt racen voordat je naar de bar gaat, de avond wilt afsluiten met gezellige gesprekken en heerlijk eten in ons restaurant, of nog een paar ballen wilt werpen bij onze minibowling, dan ben je bij TeamSport aan het juiste adres.

Bekijk onze kinderfeestjes