Restaurant & Bar

Restaurant & Sky Bar

Karten maakt je hongerig! Je moet natuurlijk niet met een lege maag naar huis gaan, daarom hebben wij gezorgd voor een gezellig restaurant in Utrecht. In ons rustige en comfortabele restaurant kun je kiezen uit een breed scala van overheerlijke gerechten zoals: pizza’s, pasta´s, burgers en nog veel meer smakelijke fingerfood gerechten en verfrissende drankjes. Geniet van jouw hapje en drankje met uitzicht op het circuit! Of het nu gaat om een kinderfeestje, bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest, TeamSport heeft voor ieder evenement passende hapjes en drankjes. En daarnaast zenden we ook nog vele voetbal en motorsport evenementen uit in onze "Sky Bar".

Lekkere trek?

Laad je op in onze levendige restaurant, direct op locatie, waar een wereld aan verwennerij op je wacht. Van sappige burgers die smelten op je tong, lekkere pizza's met knapperige bodems, tot romige pasta's en een variëteit aan smaakvolle snacks. Met zoveel verschillende smaken en gerechten op het menu is er altijd wel iets lekkers te vinden.

Duik in het uitgebreide menu en laat je verleiden door ons brede aanbod. Of je nu zin hebt in een lichte hap of een hartige maaltijd, bij ons vind je gegarandeerd iets dat je honger stilt.

Onze menukaart

Onze menukaart

Ervaar een verleidelijk menu met heerlijke burgers, pizza's, hotdogs, nacho's en andere snacks. Ga niet met honger naar huis!

Bekijk onze menukaart
Toe aan een verfrissend drankje?

Toe aan een verfrissend drankje?

Verwen jezelf met ons drankenmenu!

Kies uit een breed assortiment aan koffies, frisdranken, wijnen en bieren om je race-ervaring compleet te maken. Warm op met onze selectie thee en warme chocolademelk. Elk slokje belooft een unieke smaakbeleving.

Bekijk onze drankkaart
Kies uit een van onze buffetten

Kies uit een van onze buffetten

Ontdek een wereld van smaken met onze buffetten, beschikbaar voor groepen vanaf 15 personen. Van Italiaanse pasta's tot Mexicaanse smaken en Amerikaanse gerechten, onze menu's bieden een culinaire reis voor uw evenement. Voeg daarbij een selectie heerlijke snacks toe en maak jouw bijeenkomst onvergetelijk.

Bekijk onze buffetten

Aanvullende informatie

Alcohol gebruik:

Wees je ervan bewust dat alcohol alleen genuttigd mag worden na het karten of e-karten en als je het geluk hebt er onder de 25 uit te zien, zal je gevraagd worden om te bewijzen dat je 18 jaar of ouder bent bij het bestellen van alcoholische dranken.

Het meenemen en nuttigen van eigen consumpties:

We verzoeken vriendelijk alleen eten dat op onze locatie is gekocht ter plekke te consumeren. Dit beleid zorgt voor de hoogste normen van kwaliteit, veiligheid en hygiëne voor al onze gewaardeerde gasten. We waarderen je begrip en medewerking om een aangename ervaring voor iedereen te creëren.

Bel+31 30 808 2530Voor een aanvraag of meer informatie

Of laat ons je terugbellen!

Terugbellen