Vrijgezellenfeest Groningen

Vrijgezellenfeest Groningen

Nodig je vrienden uit en vier je vrijgezellenfeest bij TeamSport! Stap in onze E-karts en beleef een unieke dag vol spanning en sensatie.

TEAMSPORT: WAAR ELK VRIJGEZELLENFEEST ONVERGETELIJK WORDT!

Ga de strijd aan op onze uitdagende baan en strijd je een weg naar het podium! Het is de perfecte indooractiviteit om je hart sneller te laten kloppen en het feest goed te beginnen! Geschikt voor alle vaardigheidsniveaus, dus ideaal om met je vrienden te genieten van wat vriendelijke competitie voor de grote dag. En om het feest compleet te maken, sluit je na de race aan in ons restaurant en geniet je van hapjes en drankjes om de kartervaring op gepaste wijze af te sluiten!

Ga voor een van onderstaande activiteiten

 • 1 of 2 HEATS KARTEN

  Beginner, gevorderde of professional – iedereen kan plezier beleven aan deze kartexperience bij TeamSport! Kart een paar rondjes en vestig je persoonlijke record. In sessies van 12 minuten heb je de kans om als individu of in een kleine groep het circuit te ownen! Na elke sessie ontvang je gratis je rondetijden via onze app of e-mail en kan de volgende ronde beginnen. Je volgende kans om nog beter te worden wacht op je!

 • Grand Prix

  Ga op volle snelheid naar de finish in onze race in Grand Prix-stijl. Het circuit is exclusief gereserveerd voor jouw groep, je hebt de kartbaan dus helemaal voor jezelf. Haal rustig adem, stel je op de startgrid op en de grote race kan eindelijk beginnen. Er kan er maar één op het hoogste trapje van het podium staan – dus zorg ervoor dat je de gouden medaille mee naar huis neemt!

 • Bowlen

  Onze tien top bowlingbanen staan garant voor plezier en competitie, waarbij tot 6 personen per baan kunnen strijden om de winst. Vergeet niet te genieten van onze heerlijke snacks en drankjes terwijl je speelt!

of neem een kijkje op de pagina voor groepen

3-2-1

3 heats karten, 2 drankjes en 1 burger. Het ultieme pakket voor een middag of avond karten met vrienden. Elke coureur neemt deel aan drie sessies van 12 minuten. Tussen elke sessie heb je een korte pauze om even op adem te komen en je klaar te maken voor de volgende sessie. Kijk hoe andere het doen en verbeter elke sessie je tijden! Je 2 drankjes kan je tussendoor consumeren of na het karten samen met je burger!

Boek nu

Mini Grand Prix

Ervaar het echte competitiegevoel met ons speciale kartarrangement! Dit pakket is te boeken voor groepen vanaf 14 personen en biedt exclusieve toegang tot de baan voor jouw groep. Begin met een warming-up van 8 minuten, gevolgd door een race van 10 minuten en een spannende finale van 8 minuten voor maximaal 15 coureurs. Het evenement wordt afgesloten met een podiumceremonie waarbij de winnaars medailles ontvangen. Neem contact met ons op voor meer details en prijsoverzichten.

Boek nu

Bowl, Borrel & Bite 1.0

Beleef een gezellig uur bowlen met ons aantrekkelijke bowlingarrangement! Dit aanbod is perfect voor een ontspannen uitje met vrienden of familie en is beschikbaar voor groepen vanaf vier personen. Tijdens je spel kun je genieten van drie consumptiemunten per persoon, die in te wisselen zijn voor een selectie aan drankjes aan onze bar.

Daarnaast serveren we een heerlijke bittergarnituur en tortillachips met dip om de honger te stillen tijdens het bowlen. Dit arrangement combineert actie op de bowlingbaan met smakelijke snacks, wat zorgt voor een perfecte balans tussen sport en ontspanning. Kom langs en maak van je bowlingavond een feestje!

Boek nu

Bowl, Borrel & Bite 2.0

Plan de perfecte avond uit met ons exclusieve bowlingpakket! Geniet van twee uur bowlen, waarbij je niet alleen je bowlingvaardigheden kunt testen maar ook heerlijk kunt ontspannen met vrienden of familie. Dit arrangement is inclusief vijf consumptiemunten per persoon, waarmee je kunt kiezen uit diverse drankjes aan de bar.

Maak de avond compleet met onze luxe borrelplank, gevuld met smakelijke bitterballen, pittige vlammetjes, droge worst, salami en olijven, en tortillachips geserveerd met een heerlijke dip. Dit gezellige aanbod is beschikbaar voor groepen vanaf vier personen, ideaal voor een ontspannen samenzijn in een levendige sfeer. Mis deze kans niet om plezier en smaak te combineren bij een avondje uit!

Boek nu

Restaurant & Bar

RESTAURANT, BAR EN BUFFETTEN

RESTAURANT, BAR EN BUFFETTEN

Bij ons wordt gezorgd voor de innerlijke mens van alle deelnemers. Ons restaurant biedt een gevarieerde selectie heerlijke gerechten, smakelijke pitstopsnacks en verfrissende drankjes. Er is voor elk wat wils!

 • Koffie, thee en verfrissende dranken
 • Buffet-catering mogelijk
 • Onder andere pasta, burgers & snacks verkrijgbaar aan de bar

Plan jouw evenement met ons