Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Op zoek naar een onvergetelijk vrijgezellenfeest? Trek de vrijgezel een echt racepak aan, compleet met helm, huur een helmcover en maak je klaar voor een dag vol adrenaline en plezier bij TeamSport!

Het perfecte indooractiviteit om je hart sneller te laten kloppen en het feest goed te beginnen!

De perfecte plek voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest!

Vrijgezellenfeest

Nodig je vrienden uit en vier je vrijgezellenfeest bij TeamSport! Stap in onze E-karts en beleef een unieke dag vol spanning en sensatie. Ga de strijd aan op onze uitdagende baan en strijd je een weg naar het podium!

Het is de perfecte indooractiviteit om je hart sneller te laten kloppen en het feest goed te beginnen! Geschikt voor alle vaardigheidsniveaus, dus ideaal om met je vrienden te genieten van wat vriendelijke competitie voor de grote dag.

En om het feest compleet te maken, sluit je na de race aan in ons restaurant en geniet je van hapjes en drankjes om de kartervaring op gepaste wijze af te sluiten!

Bekijk de opties per locatie

Bekijk onze groepsactiviteiten

Groepsactiviteiten

Kies je locatie


Restaurant & Buffet opties

Restaurant & Buffet opties

Karten maakt je hongerig! Je moet natuurlijk niet met een lege maag naar huis gaan, daarom hebben wij gezorgd voor een gezellig restaurant! In onze comfortabele restaurants kun je kiezen uit een breed assortiment van overheerlijke gerechten zoals: pizza’s, pasta´s, burgers, ribs en nog veel meer smakelijke fingerfood gerechten en verfrissende drankjes. Geniet van jouw hapje en drankje met uitzicht op het circuit!

PLAN JOUW EVENEMENT MET ONS!

Wat zoek je?