Restaurant & Bar

Restaurant & Bar

Karten maakt je hongerig! Je moet natuurlijk niet met een lege maag naar huis gaan, daarom hebben wij gezorgd voor een gezellig restaurant. In ons rustige en comfortabele restaurant kun je kiezen uit een breed scale van overheerlijke gerechten zoals: Burgers, hotdogs, ribs en nog veel meer smakelijke fingerfood gerechten en verfrissende drankjes. Geniet van jouw hapje en drankje met uitzicht op het circuit! Of het nu gaat om een kinderfeestje of een vrijgezellenfeest, TeamSport heeft voor ieder evenement passende hapjes en drankjes.

Lekkere trek?

Laad op bij een van onze restaurants, met keuze uit onder andere burgers, hotdogs en (zoete) snack, de opties zijn eindeloos! Ontdek alles wat we te bieden hebben op het TeamSport menu en pak iets lekkers te eten.

Onze menukaart

Onze menukaart

Ervaar een verleidelijk menu met heerlijke burgers, hotdogs, nacho's en andere snacks. Ga niet met honger naar huis!

Bekijk onze menukaart
Toe aan een verfrissend drankje?

Toe aan een verfrissend drankje?

Verwen jezelf met ons drankenmenu!

Kies uit een breed assortiment aan koffies, frisdranken, wijnen en bieren om je race ervaring compleet te maken. Warm op met onze selectie thee en warme chocolademelk. Elk slokje belooft een unieke smaakbeleving.

Bekijk onze drankkaart
Kies uit een van onze buffetten

Kies uit een van onze buffetten

Ontdek een wereld van smaken met onze buffetten, beschikbaar voor groepen vanaf 10 of 15 personen (afhankelijk van de buffetkeuze). Van Italiaanse pasta's tot stampot en Amerikaanse gerechten, onze menu's bieden een culinaire reis voor uw evenement.

Grotere groepen kunnen er ook voor kiezen om het Bruin Café af te huren. Dit sfeervolle café heeft een grote bar, tafeltjes en uitzicht op de kartbaan. Hierdoor is dit de perfecte plek voor personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten of andere feestelijke gelegenheden. Het Bruin Café is geschikt voor groepen tot 65 personen. Is dit niet groot genoeg? Combineer dit dan met de aansluitende zaal om groepen tot 150 personen te kunnen verwelkomen. Hier is van alles mogelijk, zoals een lopend buffet of een band. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Bekijk onze buffetten!
Mini-Grillen

Mini-Grillen

Op zoek naar een gezellige avond uit met vrienden, familie of collega's? Bij TeamSport kun je terecht voor een heerlijke tafelgrill-ervaring. Bereid zelf mini-burgers, kipsaté, malse steaks en garnalen direct aan je tafel op een persoonlijke grill. Dit culinaire avontuur wordt aangevuld met een frisse salade, diverse groenten, verschillende sauzen, knapperige frietjes en een baguette met knoflookboter.

Dit arrangement is perfect voor groepen vanaf vier personen en kan gecombineerd worden met een spannende sessie karten of een uur bowlen, of gewoon als een gezellige maaltijd op zich. Ideaal voor een compleet verzorgde avond waarbij eten en entertainment samenkomen.


Aanvullende informatie

Alcohol gebruik:

Wees je ervan bewust dat alcohol alleen genuttigd mag worden na het e-karten en als je het geluk hebt er onder de 25 uit te zien, zal je gevraagd worden om te bewijzen dat je 18 jaar of ouder bent bij het bestellen van alcoholische dranken.

Het meenemen en nuttigen van eigen consumpties:

We verzoeken vriendelijk alleen eten dat op onze locatie is gekocht ter plekke te consumeren. Dit beleid zorgt voor de hoogste normen van kwaliteit, veiligheid en hygiëne voor al onze gewaardeerde gasten. We waarderen je begrip en medewerking om een aangename ervaring voor iedereen te creëren..

Bel+31 50 808 0106Voor een aanvraag of meer informatie