Hoe kan ik beter leren karten?

Kinder karts

2023-08-01

In deze blog nemen we je mee in de wereld van het karten en helpen je op weg om beter te worden!

Introductie tot indoor Karting Onze beginnersgids geeft je alle belangrijke tips en trucs die je nodig hebt om vol gas te gaan in de wereld van karten. Lees verder voor meer informatie!

Overweeg je om te beginnen met karten? We zijn er zeker van dat je niet kunt wachten om te beginnen. Maar voordat je naar de dichtstbijzijnde baan sprint, neem eerst even de tijd om onze gloednieuwe beginnersgids door te nemen.

Deel 1: Kledingadvies voor Go-Karting Comfortabele, casual kleding is essentieel voor karten. Je wilt je immers goed voelen tijdens het rijden, dus het is handig om te weten wat je aan moet trekken. Er is niets erger dan een de ideale lijn perfect te rijden en gehinderd worden door een te strakke broek.

Zorg dat je kleding niet te los zit, zoals een broek met wijde pijpen. Kies kleding die vuil mag worden (niet dat dit normaal gebeurd, maar toch). Sneakers zijn het beste schoeisel voor de race. Open schoenen zoals sandalen, slippers of schoenen met hoge hakken zijn niet toegestaan. Dus neem een extra paar sneakers mee en niets staat je rijplezier in de weg.

Sieraden of sjaals die moet je ook even afdoen als deze hinderlijk zijn, en je haar mag natuurlijk ook niet los wapperen. Maar dit zullen we je op de kartbaan allemaal goed uitleggen!

In deel 2 gaan we in op de voorbereiding voor het karten!