Nieuw Tijdperk van Kartracing & Bowling Groningen

Kids United opent nieuwe kartbaan!

2024-03-12

Teamsport E-Karting heeft onlangs een opmerkelijke mijlpaal bereikt door haar 20ste locatie, Kartracing & Bowling Groningen, succesvol te elektrificeren. Met een indrukwekkend netwerk van 40 strategische locaties verspreid over Nederland, Duitsland en Engeland, is Teamsport E-Karting vastberaden om de ultieme kartbeleving toegankelijk te maken voor iedereen vanaf 8 jaar, zonder enige drempel. Deze ambitie wordt verder onderstreept door onze toewijding aan duurzaamheid; een kernwaarde die ons drijft om onze operaties te verduurzamen en zo voor elke gast de meest optimale race-ervaring te realiseren. Teamsport E-Karting blijft de grenzen verleggen om ervoor te zorgen dat elke bocht, elke ronde en elke overwinning niet alleen onvergetelijk is, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst. Bij TeamSport beschouwen we waarden zoals eerlijkheid, integriteit en respect als 'de basis'. Voor ons zijn dit vanzelfsprekende zaken, die we bij iedereen verwachten en die niet uniek zijn voor ons bedrijf. Echter, de volgende vijf waarden vormen de unieke kracht achter TeamSport, waardoor wij ons onderscheiden als een uitzonderlijke onderneming.

#1 Bij TeamSport zetten we de klant altijd op de eerste plaats, met het streven hen in de poleposition te plaatsen bij elke interactie. #2 We functioneren als één team, waarbij elke medewerker onmisbaar is voor het succes van ons geheel, vergelijkbaar met de hechte crew van een raceteam. #3 Bij ons is het belangrijk om niet alleen positief op te vallen, maar ook om op te staan voor wat juist is, waarbij we ons durven te onderscheiden in zowel onze sector als in onze gemeenschap. #4 We leggen een grote nadruk op de kleine details, overtuigd dat het juist de subtiele nuances zijn die de ervaring bij TeamSport onvergetelijk maken. #5 Ons team en onze activiteiten worden gedreven door plezier; we zijn ervan overtuigd dat een leuke en enthousiaste omgeving de motor is achter onze passie voor racen en zo onze gasten de best mogelijke ervaring te bieden!

De recente renovatie van de kartbaan in Kartracing & Bowling Groningen, die binnenkort officieel bekend zal staan als Teamsport E-Karting & Bowling Groningen, benadrukt onze toewijding aan voortdurende verbetering en innovatie. Deze vernieuwde locatie, ontworpen om uitdagingen te bieden aan racers van elk niveau, belooft niet alleen meer spanning en plezier, maar doet dit op een duurzame manier dankzij de volledige elektrificatie van de karts. Het hoogtepunt van de opening was de aanwezigheid van de kinderen van Kids United, die de nieuwe kartbaan officieel hebben geopend. Deze samenwerking met lokale initiatieven weerspiegelt de gemeenschapsgeest van Teamsport E-Karting en benadrukt onze toewijding om positieve bijdragen te leveren binnen elke gemeenschap waarin we actief zijn. Met de aanstaande naamsverandering en de lancering van een nieuwe website eind april zet Teamsport E-Karting verdere stappen richting de toekomst. De website zal niet alleen alle locaties van Teamsport E-Karting in Nederland weergeven, maar ook de introductie van een exclusief membership programma aankondigen. Dit programma, genaamd Teamsport #Grid, is ontworpen om een hechte gemeenschap van kartingliefhebbers te creëren, die samen op aangewezen avonden kunnen racen in unieke raceformaten. Leden van de Teamsport #Grid community zullen genieten van een nog intensere race-ervaring, met hogere snelheden en nauwere competities. Onderdeel hiervan ook is de Race Academy, de goedkoopste manier om te beginnen met motorsport! "We zien een toekomst voor ons waarin karting niet alleen gaat over de snelheid en de adrenaline, maar ook over het samenbrengen van mensen," zegt Tap. "Met onze duurzame aanpak en het nieuwe membership programma, bieden we niet alleen een betaalbare stap in de wereld van de motorsport, maar ook aan een gepassioneerde gemeenschap." Met een indrukwekkend netwerk van 40 locaties en de ambitieuze doelstelling om tegen 2026 uit te breiden naar 66 multifunctionele activiteitencentra, is Teamsport opmerkelijk aan het groeien. Onze vestiging in Groningen, met haar tien uitmuntende bowlingbanen, is een sprekend voorbeeld van hoe we onze horizon verbreden. Deze locatie draagt significant bij aan onze groeiambities en onderstreept ons streven om onze doelstellingen te realiseren. Bij Teamsport zijn we toegewijd aan het creëren van dynamische, veelzijdige omgevingen waar iedereen, van jong tot oud, kan genieten van een scala aan activiteiten, waardoor we stap voor stap dichterbij ons doel van 66 locaties komen.