TeamSport E-Karting door de ogen van...

Na een bezoek van de organisatie van de NKH-BRKC ontvingen wij een enthousiast bericht over de karts en de vernieuwde baan layout. Lees meer om te zien wat Casper schreef!

NKH-BRKC bezoekt TeamSport E-Karting & Bowling Groningen

2024-05-13

Na een bezoek van de organisatie van de NKH-BRKC ontvingen wij een enthousiast bericht over de karts en de vernieuwde baan layout. Casper, bedankt voor je bezoek en het mooie bericht dat we hebben mogen ontvangen.

Het bericht luidde als volgt:

'Vandaag bood TeamSport E-Karting & Bowling Groningen ons als NKH-BRKC organisatie de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwe track en nieuwe vloot karts.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: wat een prachtbaan is het geworden. Met snelle Biz E-Karts, die ook nog eens zijn voorzien van een boostknop. Dit samen zorgde ervoor dat de rijders na de heats breed lachend uit de karts kwamen. Conclusie, geen verschil in de karts, snelle tijden en een boostknop die voor extra spanning zorgt. Met een nieuw ronderecord op zak werd opgewekt de thuisreis aangevangen. Dank aan Ruud en zijn team voor de fijne ontvangst. We hebben zin in de racedag, zaterdag 8 juni.'