Kartracing & Bowling Groningen wordt onderdeel van TeamSport E-Karting

De bekende Long Beach Brug in Groningen

2023-10-01

Aan de rand van Groningen, waar de adrenaline en het enthousiasme van snelheid al jaren hoogtij vieren, heeft een belangrijke ontwikkeling plaatsgevonden. TeamSport E-Karting, een toonaangevende naam in de wereld van elektrisch karten, heeft officieel Kartracing & Bowling Groningen overgenomen. Deze overname markeert een nieuw hoofdstuk voor de geliefde lokale attractie in Groningen!

Met 32 jaar expertise onder de riem, is TeamSport E-Karting vastbesloten om de vestiging naar een hoger niveau te tillen, terwijl de kernwaarden en de passie die Kartracing & Bowling Groningen zo speciaal maken, behouden blijven. Het huidige personeel, een hechte groep van enthousiaste en deskundige medewerkers, zal aan boord blijven. Hun diepgewortelde kennis en toewijding zijn immers de ruggengraat van de onderneming.

"We zijn verheugd om Kartracing & Bowling Groningen te verwelkomen in onze familie," zegt de Europees Marketing Directeur Thomas Tap van TeamSport E-Karting. "We erkennen de unieke sfeer en de sterke band met de gemeenschap die hier over de jaren is opgebouwd. Ons doel is om deze te versterken en verder te groeien, waarbij we voortbouwen op de solide fundering die al bestaat. En daarbij ook de lokale doelen die werden ondersteund verder ondersteunen"

De plannen voor de toekomst zijn ambitieus. TeamSport E-Karting wil innovatieve technologieën introduceren die de kart- en bowlingervaring verbeteren, zonder de charmante en competitieve geest te verliezen die de bezoekers zo waarderen. Met de komst van de locatie in Groningen, telt het portfolio van TeamSport-Ekarting nu 39 locaties verdeeld over het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland.

Voor de trouwe klanten en de nieuwsgierige nieuwkomers, de boodschap is duidelijk: de spanning van de race en het plezier van een avondje uit bowlen blijven, maar met een vleugje nieuwe energie en expertise die alles nog beter maken.

Het belooft een spannende tijd te worden voor iedereen die de drempel van Kartracing & Bowling Groningen oversteekt. Met de passie van vroeger en de technologie van morgen zet TeamSport E-Karting zijn eerste stappen naar een glorieuze toekomst.