TeamSport E-Karting Utrecht - werkzaamheden

De kartbaan in Utrecht beschikt over 2 verdiepingen

2024-04-20

Bij TeamSport E-Karting The Wall Utrecht zijn we altijd bezig met onszelf te verbeteren, en deze keer staat er iets op het programma met betrekking tot de kartbaan. Om de kartbaan optimaal voor te bereiden op de drukte van de komende meivakantie, zal deze voor twee dagen gesloten zijn. Dit geeft ons team de kans om alle nodige aanpassingen en verbeteringen door te voeren, zodat onze gasten de best mogelijke race-ervaring krijgen.

Hoewel de kartbaan op maandag en dinsdag gesloten zal zijn, blijft de rest van onze faciliteiten volledig operationeel. Ons restaurant, de duckpin bowlingbanen, de VR-ervaringen, arcades en E-Darts zijn open voor plezier en vermaak. Of je nu komt voor een gezellige avond met vrienden, een familie-uitje, of gewoon een plek zoekt om te ontspannen, er is voor ieder wat wils.

We zien ernaar uit om iedereen vanaf woensdagmiddag 24 april weer te verwelkomen op de kartbaan. De upgrades en fijne aanpassingen die we aanbrengen, zijn allemaal bedoeld om onze bezoekers de spanning en het plezier van het karten te bieden, maar dan beter dan ooit tevoren. Markeer het in je agenda en zorg dat je erbij bent wanneer we de deuren weer openen voor het ultieme kartplezier!

TeamSport E-Karting The Wall Utrecht is meer dan alleen karten — het is een plaats waar avontuur en gezelligheid samenkomen. Wij hopen je snel te zien, racend op de baan of genietend van onze andere attracties!