VAN CROSSEN NAAR INDOOR RACEN

20% KORTING OP 2 HEATS KARTEN!

Super tof dat je meedoet aan de kwalificatiewedstrijd(en) voor de Zwarte Cross ’24! Of je nu bij de eerste 15 bent gefinisht of het niet hebt gehaald, ontspanning heb je in ieder geval verdiend! Met de kortingscode ontvang je 20% korting op 2 heats, let wel op: deze is alleen te gebruiken op weekdagen en is niet geldig in de vakanties.

Kies een datum, het aantal mensen en het gewenste aantal heats. De kortingscode gebruik je bij de laatste stap in het winkelmandje!

BOEK NU JOUW HEAT OP EEN KARTBAAN NAAR KEUZE!

UTRECHT

Race op volle snelheid op onze adrenaline-pompende kartbaan in Utrecht, gevestigd in The Wall langs de A2. Met twee verdiepingen, 450 meter aan pure race-actie en 14 scherpe bochten, is dit de ultieme uitdaging voor zowel beginners als doorgewinterde coureurs die hunkeren naar snelheid en sensatie.

Groningen

Bereid je voor op een explosieve mix van racen en plezier in Groningen! Onze kartbaan, gelegen in een multifunctioneel complex waar ook bowlen mogelijk is, strekt zich uit over 500 meter, inclusief een iconische 'Long Beach' brug en 14 uitdagende bochten. Een must-visit bestemming voor een dag vol opwinding en avontuur!

MÖNCHENGLADBACH

Stap over de grens bij Venlo en duik in de adrenaline-geladen wereld van onze kartbaan in Mönchengladbach! Met twee verdiepingen, 500 meter aan pure racebaan en 17 bochten, is deze baan ontworpen om zelfs de meest doorgewinterde racers uit te dagen en te inspireren.

OSNABRÜCK

Voor een onvergetelijke race-ervaring hoef je niet ver te zoeken! Onze kartbaan in Osnabrück, gelegen nabij Enschede, biedt een adembenemend parcours van 470 meter, verdeeld over twee verdiepingen. Met snelle bochten en uitdagende secties is dit de ultieme bestemming voor raceliefhebbers die op zoek zijn naar een flinke dosis actie.