fbpx Skip to content

VOLWASSENEN & KLEINE GROEPEN

Wil je de ultieme race-ervaring beleven, vergelijkbaar met Circuit Zandvoort of Spa-Francorchamps? Of je nu alleen rijdt of samen met vrienden, bij ons kun je jouw ware racekunsten tonen! Voel de adrenaline als je als eerste de geblokte vlag ziet wapperen. Een sensationele ervaring, net als in de wereld van de Formule 1.

UNIEK KARTPLEZIER
     VANAF 13+ JAAR

Hier bij TeamSport hebben we het juiste evenement voor iedereen, of je nu een beginner bent of een ervaren professional. Onze zakelijke en particuliere evenementen voor kleine groepen omvatten niet alleen een uitgebreide veiligheidsbriefing vóór de race, maar ook waardevolle tips van onze TeamSport-professionals die jij op het circuit direct in praktijk kunt brengen.

Kies jouw
     KART ERVARING

ULTIEME RACE-ERVARING

RACERS VOELEN ZICH HIER THUIS

Beginner, gevorderde of professional – iedereen kan plezier beleven aan deze kartexperience bij TeamSport! Kart een paar rondjes en vestig je persoonlijke record. In sessies van 10 minuten heb je de kans om als individu of in een kleine groep het circuit te ownen! Na elke sessie ontvang je gratis je rondetijden via onze app of e-mail en kan de volgende ronde beginnen. Je volgende kans om nog beter te worden wacht op je!

Probeer het
uit!

 18,95EUR P.P.
1 x 10 minuten e-karten

Het meest
gekochte pakket

 32,95EUR P.P.
2 x 10 minuten e-karten

Voor de echte
liefhebbers!

 44,95EUR P.P.
3 x 10 minuten e-karten