Bedrijfsuitjes

Brandende motoren en piepende banden ervaar de extra kick van adrenaline tijdens jullie volgende teamevenement op onze indoor kartbaan, duik in de snelle wereld van snelheid en voel de kracht van elektrische motoren. Op deze manier zal jullie evenement, of het nu een vergadering, kerst– of jubileumviering is, zeker in herinnering blijven.

E-KARTING

Vier een overweldigend uitje met je bedrijf bij ons op locatie in Utrecht, net als in de Formule E! Breng jouw team op de snelweg en beleef een onvergetelijke time-out bij TeamSport. Boek nu en verzeker jezelf van de pole position voor een succesvol bedrijfsuitje.

Bowlen

Wil je graag een extra activiteit toevoegen voor tijdens of na het racen? Ga dan voor een potje ‘Duckping Bowling’ of, zoals wij het noemen, TeamSport Lanes!​

Wil je genieten van een hapje en drankje tussendoor of buffet achteraf? Alles is mogelijk bij TeamSport!

Te boeken vanaf 12 personen

Volledig uitgeruste​ meetingruimtes

Makkelijk parkeren

E-KARTS

restaurant & bar

Onverslaanbaar plezier

Op de baan

Beleef samen onvergetelijke momenten! Wij zorgen bij jullie teamevenement voor volop afwisseling, plezier en actie. Zo kunnen jullie gemakkelijk de stress van de werkdag vergeten en de banden met jullie collega’s versterken!
CATERING

VOLLEDIG VERZORGD

Bij ons wordt gezorgd voor de innerlijke mens van alle deelnemers. Ons restaurant biedt een gevarieerde selectie heerlijke gerechten, smakelijke pitstopsnacks en verfrissende drankjes. Er is voor elk wat wils!

Vergaderruimtes

Onze ruimtes

Een vergadering van een ander soort bij TeamSports. Onze ruimtes bieden niet alleen veel ruimte, maar ook een gevarieerde sfeer die perfect is voor workshops. Als je geïnteresseerd bent, neem dan gewoon contact met ons op met je verzoek – we helpen je graag verder!

ANDERS DAN ANDERE
BEDRIJFSEVENEMENTEN OF KERSTBORRELS

Ben je van plan om een uniek bedrijfsevenement te organiseren voor je klanten of medewerkers? Bij ons beleef je meer dan alleen een gewoon feest – strijd als team tegen elkaar op het racecircuit en ervaar samen plezier en actie. Of het nu gaat om een goed georganiseerd bedrijfsfeest, een motiverend kick-off evenement of een kerstborrel, ga de competitie aan en win samen als team! De gezamenlijke ervaring op het racecircuit prikkelt jullie sportieve ambitie en versterkt de teamgeest. Laten we samen een evenement om nooit te vergeten creëren!

Plan jouw evenement met ons!