fbpx Skip to content

Go Karting

Welkom in de wereld van E-Karting! Met onze state-of-the-art E-Karts kan je een beleving op hoog niveau verwachten, want een E-Kart heeft vele voordelen en wij zullen er alles aan doen om jou een onvergetelijk beleving te geven met veel Actie en Snelheid!
Bij ons is iedereen welkom om vanaf 8 jaar in een kart te stappen (Mits de lengte van het kind binnen onze regels past), ongeacht of je alleen komt, met je familie, met vrienden maar ook groepen voor bedrijven, vrijgezellenfeestjes of verjaardagsfeestjes, bij ons kan alles! Wij zullen elk evenement als een
onvergetelijk Teamsport Event organiseren!

BELEEF
     Go-kARTING als nooit tevoren

Beleef de pure snelheid van onze E-Karts, de adrenaline kick is niet te beschrijven en die moet je zelf echt beleven. Of je nu voor de eerste keer gaat karten, of bijna een professionel bent, bij ons is iedereen welkom en onze baan en karts zijn voor iedereen uitdagend!  

Word deel van onze community en deel je ervaringen met onze andere coureurs en verbeter elke keer je rondetijden om zo altijd voor de winst te gaan!

Reservieren 030 808 2530

KIES JOU
     GO KARTING EXPERIENCE

Wij bieden voor elk wat wils en hebben hieronder enkele pakketten voor je uitgelicht om je meer informatie te geven over wat je kan verwachten!

Kinderen & Families

HIER voelen coureurs zich goed!

Ga samen met familie, vrienden of bekenden of onbekende de race aan en race voor de overwinning! Ga jij voor de snelste tijd, het wordt een echte kraker wie de snelste is en er met de winst vandoor gaat. 

VOLWASSENEN

de lichten gaan op groen! ben jij als eerste onderweg?

Ben je op zoek naar avontuur en een adrenaline kick? Kom dan bij ons, bij Teamsport E-karting! Met onze uitdagende banen voor jong en oud, de hyper moderne E-Karts ben je bij ons aan het juiste adres voor een middagje uit met vrienden, een avondje karten met de collega´s of in het weekend met andere coureurs!