Groningen - Bedrijfsuitjes

Groningen - Bedrijfsuitjes

Ben je van plan om een uniek bedrijfsevenement te organiseren voor je klanten of medewerkers?

EEN BELEVING DIE ANDERS IS DAN ALLE ANDEREN!

Bij ons beleef je meer dan alleen een gewoon feest – strijd als team tegen elkaar op het racecircuit en ervaar samen plezier en actie. Of het nu gaat om een goed georganiseerd bedrijfsfeest, een motiverend kick-off evenement of een kerstborrel, ga de competitie aan en win samen als team! De gezamenlijke ervaring op het racecircuit prikkelt jullie sportieve ambitie en versterkt de teamgeest. Laten we samen een evenement om nooit te vergeten creëren!

ORGANISEER JOUW EVENEMENT BIJ TEAMSPORT!

(Kerst) Borrels

(Kerst) Borrels

Bij TeamSport kun je terecht voor zowel gewone borrels als feestelijke kerstvieringen! Onze locatie biedt een gezellige en sfeervolle setting die perfect is voor elk soort borrel, of het nu gaat om een ontspannen samenzijn na het werk of een speciale gelegenheid zoals een kerstborrel. Geniet van heerlijke hapjes en drankjes terwijl je de banden met collega’s of vrienden versterkt. We zorgen voor een warme sfeer met feestelijke decoraties tijdens de kerstperiode, waardoor elke bijeenkomst een onvergetelijke ervaring wordt. Plan je volgende borrel bij TeamSport, waar gezelligheid en plezier altijd centraal staan!

Informeer nu
JUBILEUMFEESTEN

JUBILEUMFEESTEN

Vier je jubileum in stijl bij TeamSport! Onze locatie biedt de perfecte mix van actie en gezelligheid voor een onvergetelijke viering. Race tegen vrienden, familie of collega’s op onze topklasse kartbanen en hef het glas in onze gezellige lounge. Met persoonlijke aandacht en op maat gemaakte arrangementen zorgen we ervoor dat jouw jubileum een daverend succes wordt. Kom langs en maak herinneringen die net zo blijvend zijn als jullie mijlpaal.

Informeer nu

BEDRIJFSUITJES

Ervaar onvergetelijke momenten bij jullie teamevenement bij TeamSports! Wij zorgen voor een mix van ontspanning, plezier en actie, waardoor jullie de dagelijkse werkstress snel zullen vergeten en de teambanden versterken.

- Beschikbaar voor groepen vanaf 12 personen

- Geniet van minstens twee sessies van 12 minuten E-Karting

- Huur headcamera's en/of helmcovers voor een unieke ervaring

Informeer nu

Vergaderruimtes

Ontdek een nieuwe manier van vergaderen bij TeamSports! Onze vergaderruimtes bieden niet alleen voldoende plaats, maar ook een inspirerende sfeer die ideaal is voor workshops. Heb je interesse? Neem contact op en bespreek je wensen – we staan klaar om je te helpen met een op maat gemaakte oplossing.

- Diverse vergaderruimtes beschikbaar

- Optionele volledige catering

- Voorzien van flatscreens met HDMI en WIFI

Informeer nu

GEEF GAS EN PROEF HET AVONTUUR! BIJ TEAMSPORT IS ELKE RONDE NET ZO SMAKELIJK ALS SNEL!

RESTAURANT, BAR EN BUFFETTEN

RESTAURANT, BAR EN BUFFETTEN

Bij ons wordt gezorgd voor de innerlijke mens van alle deelnemers. Ons restaurant biedt een gevarieerde selectie heerlijke gerechten, smakelijke pitstopsnacks en verfrissende drankjes. Er is voor elk wat wils!

  • Koffie, thee en verfrissende dranken
  • Buffet-catering mogelijk
  • Onder andere pasta, burgers & snacks verkrijgbaar aan de bar

Informeer nu

PLAN JOUW EVENEMENT MET ONS!