Utrecht E-Karten voor Volwassenen

Utrecht - E-Karten voor Volwassenen

E-Karten voor Volwassenen

Wil je de ultieme race ervaring beleven, vergelijkbaar met Circuit Zandvoort of Spa-Francorchamps? Of je nu alleen rijdt of samen met vrienden, bij ons kun je jouw ware racekunsten tonen! Voel de adrenaline als je als eerste de geblokte vlag ziet wapperen. Een sensationele ervaring, net als in de wereld van de Formule 1.

Een onvergetelijke ervaring voor Volwassenen

De ultieme race ervaring

De ultieme race ervaring

Beginner, gevorderde of professional – iedereen kan plezier beleven aan deze kartexperience bij TeamSport! Kart een paar rondjes en vestig je persoonlijke record. In sessies van 10 minuten heb je de kans om als individu of in een kleine groep het circuit te ownen! Na elke sessie ontvang je gratis je rondetijden via onze app of e-mail en kan de volgende ronde beginnen. Je volgende kans om nog beter te worden wacht op je!

1 heat karten

Tijdens sessies van 10 minuten kun je individueel of met een kleine groep de baan verkennen en je persoonlijke record verbeteren. Na elke sessie ontvang je gratis je rondetijden via onze handige app of per e-mail, waardoor je direct feedback krijgt en je volgende ronde kunt plannen. Bereid je voor op een onvergetelijke race ervaring en een kans om je vaardigheden te verbeteren!

Reserveer nu

2 heats karten

Elke coureur neemt deel aan twee sessies van 10 minuten. Tussen de twee sessies heb je een korte pauze om even op adem te komen en je klaar te maken voor de tweede sessie. Kijk hoe andere het doen en verbeter elke sessie je tijden!

Reserveer nu

3 heats karten

De ultieme motorsport ervaring voor de echte fanatiekelingen! Eke coureur neemt deel aan drie sessies van 10 minuten. Na elke sessie heb je kort een pauze om te kijken hoe je tijden waren, en op kracht te komen om tijdens de volgende sessie nog sneller te gaan!

Reserveer nu

EXCLUSIEVE GRAND PRIX

Ga op volle snelheid naar de finish in onze race in Grand Prix-stijl. Het circuit is exclusief gereserveerd voor jouw groep, je hebt de kartbaan dus helemaal voor jezelf. Haal rustig adem, stel je op de startgrid op en de grote race kan eindelijk beginnen. Er kan er maar één op het hoogste trapje van het podium staan – dus zorg ervoor dat je de gouden medaille mee naar huis neemt!

Reserveer nu

3-2-1

3 keer Karten, 2 drankjes en 1 pizza. Het ultieme pakket voor een middag of avond karten met vrienden. Elke coureur neemt deel aan drie sessies van 10minuten. Tussen elke sessie heb je een korte pauze om even op adem te komen en je klaar te maken voor de volgende sessie. Kijk hoe andere het doen en verbeter elke sessie je tijden! Je 2 drankjes kan je tussendoor consumeren of na het karten samen met je pizza!

Lees meer