Utrecht Een onvergetelijk kinderfeestje

Jouw feest, ons pakket: PRECIES WAT JE NODIG HEBT VOOR EEN ONVERGETELIJK MOMENT!

Voor elk feestje hebben wij het juiste pakket. Gezelligheid gegarandeerd!

OP NAAR EEN ONVERGETELIJKE VERJAARDAG!

Kids Kart Party

KLAAR VOOR DE STRIJD OP HET CIRCUIT? Boek een uniek en exclusief kinderfeestje op onze e-kartbaan! Elke coureur rijdt 2 sessies van 10 minuten. In deze sessie is het doel om zoveel mogelijk ronden te rijden en de snelste rondetijd neer te zetten! Dit is een exclusieve sessie dus je zult met niemand anders op de baan rijden dan je eigen gezelschap. Je ontvangt ook 3 medailles om te overhandigen aan de 3 snelste coureurs!

Gedetailleerde veiligheidsbriefing

Complete veiligheidsuitrusting

2 x 10 minuten karten

Exclusief gebruik van de racebaan (Dus niemand anders rijdt mee in jullie sessies)

Een medailleset voor de eerste 3 coureurs

Boek nu

KIDS KART & BOWL PARTY

VAN HET CIRCUIT NAAR DE KEGELS: KLAAR VOOR DUBBEL FEESTPLEZIER! Boek een uniek en afwisselend kinderfeestje op onze e-kartbaan! Elke coureur rijdt 2 sessies van 10 minuten. In deze sessie is het doel om zoveel mogelijk ronden te rijden en de snelste rondetijd neer te zetten! Dit is een exclusieve sessie dus je zult met niemand anders op de baan rijden dan je eigen gezelschap. Je ontvangt ook 3 medailles om te overhandigen aan de 3 snelste coureurs! Sluit het feestje af met 30 minuten op onze TeamSport bowlingbaan!

Gedetailleerde veiligheidsbriefing

Complete veiligheidsuitrusting

2 x 10 minuten karten

Speciale helmcover voor de jarige

Exclusief gebruik van de racebaan (Dus niemand anders rijdt mee in jullie sessies)

30 minuten bowlen

Een medailleset voor de eerste 3 coureurs

Boek nu

VOOR WIE ZIJN ONZE KINDERFEESTJES GESCHIKT?

Onze pakketten zijn beschikbaar voor kinderen in de leeftijd van 8-13 jaar. Een minimale beenlengte van 63,5 cm is hierbij vereist. Valt de keuze op één van onze pakketten? Dan garanderen we het exclusieve gebruik van de baan zodat er geen andere bestuurders op de baan zullen zijn tijdens jullie feest.

HOE VERLOOPT HET KINDERFEESTJE?

Beleef onvergetelijk plezier met ons actievolle kartfeest! Bij aankomst worden jullie ingeschreven en voorzien van een balaclava en handschoenen.​

Vervolgens gaan jullie naar de instructieruimte waar een teamlid jullie alles vertelt over het karten en de regels van de baan. Jullie kunnen op elk moment vragen stellen aan ons team. Zodra iedereen klaar is gaan jullie richting de lockers, pakken we de juiste helm en gaan we richting de karts!​

Na de race gaan de deelnemers naar het podium, waar de top 3 een medaille ontvangt en er talloze mogelijkheden zijn voor foto’s om deze speciale herinneringen vast te leggen! Nog geen zin om naar huis te gaan? Hierna kunnen jullie samen genieten in ons restaurant van pizza, smakelijke snacks en verfrissende drankjes.

HOE LANG DUURT HET KINDERFEESTJE?

We raden aan om minimaal 1,5 uur in te plannen voor het karten, vanaf het moment van aankomst tot het einde. Alle kinderkartfeestpakketten omvatten minstens 20 minuten rijtijd op de baan. Kies je ervoor om ook te bowlen? Dan zal het zo’n 2 uur duren in totaal. 

BOEK NU!

Wacht niet langer, geef je kind en zijn of haar vriendjes de ultieme race ervaring en een verjaardag om nooit te vergeten! Neem vandaag nog contact met ons op om je feestje te plannen en te reserveren.

Andere activiteiten die je misschien leuk vindt

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Op zoek naar een onvergetelijk vrijgezellenfeest? Trek de vrijgezel een echt racepak aan, compleet met helm, huur een helmcover en maak je klaar voor een dag vol adrenaline en plezier bij TeamSport!

Lees meer
Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes

Vier een overweldigend uitje met je bedrijf bij ons op locatie in Utrecht, net als in de Formule E! Breng jouw team op de snelweg en beleef een onvergetelijke time-out bij TeamSport. Boek nu en verzeker jezelf van de pole position voor een succesvol bedrijfsuitje.

Lees meer