Groningen - Groepen Volwassenen

Groningen - Groepen Volwassenen

Karten voor groepen

Wil je de ultieme race ervaring beleven, vergelijkbaar met Circuit Zandvoort of Spa-Francorchamps? Of je nu alleen rijdt of samen met vrienden, bij ons kun je jouw ware racekunsten tonen! Voel de adrenaline als je als eerste de geblokte vlag ziet wapperen. Een sensationele ervaring, net als in de wereld van de Formule 1.

Ultieme race ervaring

Ultieme race ervaring

RACERS VOELEN ZICH HIER THUIS

Beginner, gevorderde of professional – iedereen kan plezier beleven aan deze kartexperience bij TeamSport! Kart een paar rondjes en vestig je persoonlijke record. In sessies van 10 minuten heb je de kans om als individu of in een kleine groep het circuit te ownen! Na elke sessie ontvang je gratis je rondetijden via onze app of e-mail en kan de volgende ronde beginnen. Je volgende kans om nog beter te worden wacht op je!

GRAND PRIX

  • MINI GRAND PRIX

    Ervaar het echte competitiegevoel met ons speciale kartarrangement! Dit pakket is te boeken voor groepen vanaf 14 personen en biedt exclusieve toegang tot de baan voor jouw groep. Begin met een warming-up van 8 minuten, gevolgd door een race van 10 minuten en een spannende finale van 8 minuten voor maximaal 15 coureurs. Het evenement wordt afgesloten met een podiumceremonie waarbij de winnaars medailles ontvangen. Neem contact met ons op voor meer details en prijsoverzichten. Lees meer

  • Exclusieve Grand Prix

    Ga op volle snelheid naar de finish in onze race in Grand Prix-stijl. Het circuit is exclusief gereserveerd voor jouw groep, je hebt de kartbaan dus helemaal voor jezelf. Haal rustig adem, stel je op de startgrid op en de grote race kan eindelijk beginnen. Er kan er maar één op het hoogste trapje van het podium staan – dus zorg ervoor dat je de gouden medaille mee naar huis neemt! Lees meer

  • SUPER GRAND PRIX

    Duik dieper in de racewereld met ons uitgebreide kartarrangement, inclusief een verlengde warming-up en meerdere races. Dit pakket is perfect voor groepen vanaf 14 personen en biedt exclusief gebruik van de baan. Start met een warming-up van 12 minuten, gevolgd door twee races van elk 12 minuten. De competitie culmineert in een finale van 8 minuten voor maximaal 15 coureurs. De dag wordt afgesloten met een huldiging op het podium, waarbij de winnaars bekers ontvangen. Neem contact met ons op voor meer details en prijsoverzichten. Lees meer

Sprint Race

Op zoek naar een spannend kartarrangement? Boek ons pakket met kwalificatie en een SPRINT-race voor jouw groep. Beschikbaar vanaf 14 personen, je krijgt exclusieve toegang tot de baan, 10 minuten kwalificatietijd per persoon en 2x een race van 12 minuten. Afsluitend is er een podiumceremonie met medailles. Neem contact met ons op voor meer details en prijsoverzichten.

Contact ons

ENDURANCE

Ons populairste kartarrangement voor grotere groepen biedt een exclusieve race-ervaring. De baan wordt volledig gereserveerd voor jouw groep, waarbij jullie in teamverband racen. Elk team krijgt een warming-up van 20 minuten om zich voor te bereiden, gevolgd door een race die minimaal 40 minuten duurt. De dag wordt afgesloten met een spannende podiumceremonie waarbij de winnende teams bekers ontvangen. Dit arrangement is perfect voor groepen die op zoek zijn naar teambuilding en competitieve spanning.

Contact ons

OP ZOEK NAAR KARTEN VOOR KIDS?

OP ZOEK NAAR KARTEN VOOR KIDS?

Met onze speciaal ontworpen karts voor kinderen boven de 8 jaar en ons goed getrainde team, kunnen kinderen en gezinnen veilig karten op hoge snelheid en de meest fantastische herinneringen maken op het circuit. De toegewijde TeamSport-crew zal ervoor zorgen dat jij en je gezin kunnen genieten van de spanning van het karten, zonder dat je ervaring nodig hebt, aangezien je in een gecontroleerde en professionele omgeving zult rijden.


RESTAURANT & BAR

RESTAURANT & BAR

Karten maakt je hongerig! Je moet natuurlijk niet met een lege maag naar huis gaan, daarom hebben wij gezorgd voor een gezellig restaurant in Utrecht. In ons rustige en comfortabele restaurant kun je kiezen uit een breed scale van overheerlijke gerechten zoals: burgers, ribs en nog veel meer smakelijke fingerfood gerechten en verfrissende drankjes.

Geniet van jouw hapje en drankje met uitzicht op het circuit! Of het nu gaat om een kinderfeestje of een vrijgezellenfeest, TeamSport heeft voor ieder evenement passende hapjes en drankjes. Voor een bedrijfsevenement kunnen we geweldige catering verzorgen op aanvraag. Bekijk ons menu en krijg meteen zin in onze lekkere gerechten!