fbpx Skip to content

JAAR­LIDMAATSCHAP VOOR DE BESTEN VAN DE BESTEN!

WORD NU LID

Als je van racen houdt en denkt dat je alles hebt wat nodig is om te winnen op het circuit, dan is ons #GRID-lidmaatschap iets voor jou. Een #GRID-lidmaatschap betekent exclusieve toegang tot evenementen, aanbiedingen en raceformats waar je als gewone coureur op ons circuit geen gebruik van kunt maken. Bovendien zorgt ons lidmaatschapssysteem met 3 niveaus ervoor dat het vaardigheidsniveau van de coureurs tijdens race-evenementen gelijk is zodat je racet tegen coureurs van hetzelfde niveau. Bovendien worden de besten van elk niveau elke maand samengebracht voor de ultieme circuitervaring.

Of je nu professioneel wilt gaan karten of gewoon plezier wilt hebben op vier wielen, als lid van #GRID haal je alles uit de kartsport en bespaar je tegelijkertijd veel geld. Het lidmaatschap is bedoeld voor iedereen die van karten houdt en biedt leerzame evenementen, spannende nieuwe raceformats en kampioenschapscompetities voor alle niveaus.

Alle #GRID-leden hebben ook toegang tot onze app, waarmee je je wedstrijdtijden kunt bijhouden, evenementen kunt boeken en je plaatsingen kunt bekijken.

Ons #GRID Classic lidmaatschap staat open voor alle karters vanaf 8 jaar, ons #GRID Elite lidmaatschap is mogelijk vanaf 16 jaar.

#GRID Elite leden van 16 jaar en ouder hoeven maar één keer per 12 maanden een veiligheidsbriefing bij te wonen om sneller de baan op te kunnen; onze jongere rijders moeten echter nog steeds iedere keer een veiligheidsbriefing bijwonen om de beste veiligheid te garanderen.

We hebben ook een tof loyaliteitspuntensysteem!

Spaar Loyalty Reward Points, welke je onder andere verdient als je een race sessie boekt! Je hebt 700 punten nodig voor een 2×10 minuten gratis Ultimate Race Experience, dus maak er gebruik van!

#GRID ELITE

OP WEG MET DE #GRID ELITE

Als je denkt dat je hebt wat nodig is om te concurreren met de besten van de besten, dan is ons #GRID Elite lidmaatschap het juiste niveau voor jou. Het Elite lidmaatschap is voor goed presterende, ervaren karters die op zoek zijn naar competitieve evenementen en doorstroming naar de outdoor motorsport klassen.

Grote voordelen zijn:

#GRID CLASSIC

OP WEG MET DE #GRID CLASSIC

Wil je onderdeel uitmaken van de grootste indoor kart racing club en community en ook nog eens geweldige aanbiedingen ontvangen? Maak gebruik van ons Classic lidmaatschap en sluit je aan bij de TeamSport crew, met toegang tot exclusieve Classic race-evenementen en kortingen op alle reguliere karts. Dit niveau van lidmaatschap is beschikbaar voor elke motorsport- en kartliefhebber.

Grote voordelen zijn:

#GRID LEDEN HEBBEN TOEGANG TOT ONZE NIEUWE EPISCHE RACE FORMATS

Onze #GRID-lidmaatschappen staan open voor alle karters vanaf 8 jaar en bieden toegang tot race-evenementen die alleen voor leden toegankelijk zijn. Voor jongere snelheidsfanaten is er de Race Academy, ons kartlesprogramma dat jonge coureurs zelfvertrouwen en racevaardigheden bijbrengt. Voor volwassenen zijn er elke maand allerlei race-evenementen van topklasse.