fbpx Skip to content

KARTEN VOOR KINDEREN & GEZINNEN

EEN ONVERGETELIJK FEEST IN UTRECHT!

Of je nu je vaardigheden op de proef wilt stellen in onze ultieme Le Mans race, of je de beste bent en je overtreft je familieleden in de Grand Prix race: bij ons bij je aan het juiste adres.

Het gevoel van snelheid, plezier en opwinding dat karten geeft, maakt het een perfecte aanvulling op elk familiefeest. Dus als je tegen elkaar wilt racen voordat je naar de bar gaat, de avond wilt afsluiten met gezellige gesprekken en heerlijk eten in ons restaurant, of nog een paar ballen wilt werpen bij onze minibowling, dan ben je bij TeamSport aan het juiste adres.

PLEZIER & ACTIE: RACEPLEZIER VOOR KINDEREN

Met onze speciaal ontworpen karts voor kinderen boven de 8 jaar en ons goed getrainde team, kunnen kinderen en gezinnen veilig karten op hoge snelheid en de meest fantastische herinneringen maken op het circuit. De toegewijde TeamSport-crew zal ervoor zorgen dat jij en je gezin kunnen genieten van de spanning van het karten, zonder dat je ervaring nodig hebt, aangezien je in een gecontroleerde en professionele omgeving zult rijden.

Kies jouw
     KART ERVARING

ULTIEME RACE-ERVARING

WIE IS DE SNELSTE IN DE FAMILIE?

Kinderen en gezinnen karten tijdens de ultieme race-ervaring om uit te vinden wie de snelste is.

Bij onze gemengde wedstrijden kunnen ouders en oudere broers en zussen samen met jongere kinderen en andere groepen tegelijkertijd meedoen.

Elke coureur krijgt een gedetailleerde veiligheidsbriefing voordat hij of zij in volle uitrusting de baan op gaat. Na elke kartsessie is er een korte pauze waarin alle racers hun persoonlijke rondetijden kunnen controleren per e-mail. Je krijgt ook een hele reeks tips en tricks van ons team, zodat je alles uit je sessie kunt halen!

KARTSCHOOL

LEER ALLES OVER KARTEN

Maak van karten je nieuwe hobby met onze nieuwe en speciale karttrainingen voor kinderen (8 – 12 jaar) en junioren (13 – 16 jaar). Je leert alles over het karten en kunt geavanceerde rijtechnieken oefenen. Veiligheid en plezier zijn gegarandeerd!