fbpx Skip to content

CADEAUBONNEN

TEAMSPORT VOUCHERS
     - HET PERFECTE CADEAU VOOR KARTLIEFHEBBERS

Moeite met het vinden van het perfecte cadeau voor een snelheidsliefhebber? Onze kartvouchers zijn geschikt voor alle leeftijden (van 8 tot 80 jaar).

Ervaring is niet nodig: de lessen vinden plaats op het circuit vóór en tijdens de race.

We hebben drie geweldige voucheropties om uit te kiezen:

BEDRAG E-GIFTCARD

E-GIFTCarD

Met onze nieuwe digitale cadeaukaarten kun je nu zelf een bedrag kiezen om rechtstreeks naar je vrienden en familie te sturen. Een handige manier om een leuk cadeau te geven!

3 cadeaukaarten beschikbaar:

€25

€35

€50

BELANGRIJKE INFORMATIE:

De cadeaubon wordt rechtstreeks per e-mail naar de koper gestuurd. Cadeaubonnen zijn twaalf maanden geldig vanaf de datum van aankoop. Cadeaubonnen kunnen worden gebruikt voor alle kart- en bowling, VR, Acade producten van TeamSport. En natuurlijk ook voor een hapje of drankje in ons restaurant.

BEDRAG E-GIFTCARD

Voucherbox

Wie ga jij verrassen met onze unieke voucherbox?

Ontvang een voucher en een bijpassende balaclava, klaar om direct de kartbaan op te gaan! Bepaal zelf het bedrag op de voucher, ga je voor €25,- € 30,- of € 50,-? Jouw ticket naar avontuur bevat een voucher en een perfect passende balaclava, gereed om direct de kartbaan te veroveren! Kies het gewenste bedrag op de voucher en laat de pret beginnen. Wie verdient dit geweldige cadeau van spanning en sensatie?

BELANGRIJKE INFORMATIE:

De voucherbox is alleen op te halen op locatie. deal is alleen geldig op doordeweekse dagen, behalve op feestdagen, en niet in december.