Groningen Karten voor Kinderen & Gezinnen

Groningen - Karten voor kinderen & gezinnen

PLEZIER & ACTIE: RACEPLEZIER VOOR KINDEREN

Met onze speciaal ontworpen karts voor kinderen boven de 8 jaar en ons goed getrainde team, kunnen kinderen en gezinnen veilig karten op hoge snelheid en de meest fantastische herinneringen maken op het circuit. De toegewijde TeamSport-crew zal ervoor zorgen dat jij en je gezin kunnen genieten van de spanning van het karten, zonder dat je ervaring nodig hebt, aangezien je in een gecontroleerde en professionele omgeving zult rijden.

Ultieme race ervaring

Ultieme race ervaring

Vanaf 8 jaar en een minimum lengte van 1,25 m kun je deelnemen aan het kinderkarten. Deze karts zijn iets kleiner en de snelheid is begrensd op 35 km per uur. In de kinderheats wordt alleen gereden met kinderkarts of begrensde volwassenenkarts.

Wat is er allemaal inbegrepen?

Een kinderheat is 10 minuten rijden

De prijs is inclusief verplichte balaclava

Voor wie is het geschikt?

Voor coureurs die minstens 8 jaar oud zijn en een beenlengte hebben van minstens 63,75 cm (van kruis tot grond met schoenen aan). Coureurs die 13 jaar of ouder zijn kunnen in een kart en sessie voor volwassenen rijden. Zij moeten een beenlengte hebben van minstens 73,5 cm. (van kruis tot grond met schoenen aan).

1 HEAT KIDS KARTEN

Elke familie neemt deel aan een sessie van 10 minuten. In deze spannende ervaring voor het hele gezin strijden jong en oud tegen elkaar en heb je ook de mogelijkheid om andere families uit te dagen. Het is tijd om je familie te laten zien wie de snelste is met karten!

Reserveer nu

2 HEATS KIDS KARTEN

Vanaf 8 jaar en een minimum lengte van 1,25 m kun je deelnemen aan het kinderkarten. Deze karts zijn iets kleiner en de snelheid is begrensd op 35 km per uur. In de kinderheats wordt alleen gereden met kinderkarts of begrensde volwassenenkarts.

Reserveer nu

Een onvergetelijk feest!

Of je nu je vaardigheden op de proef wilt stellen in onze ultieme Le Mans race, of je de beste bent en je overtreft je familieleden in de Grand Prix race: bij ons bij je aan het juiste adres.

Het gevoel van snelheid, plezier en opwinding dat karten geeft, maakt het een perfecte aanvulling op elk feest. Dus als je tegen elkaar wilt racen voordat je naar de bar gaat, de avond wilt afsluiten met gezellige gesprekken en heerlijk eten in ons restaurant, of nog een paar ballen wilt werpen bij onze bowling, dan ben je bij TeamSport aan het juiste adres.


RACE ACADEMY

Maak van karten je nieuwe hobby met onze nieuwe en speciale karttrainingen voor kinderen (8 – 12 jaar) en junioren (13 – 15 jaar). Je leert alles over het karten en kunt geavanceerde rijtechnieken oefenen. Veiligheid en plezier zijn gegarandeerd!

- Krijg gestructureerde lessen van professioneel opgeleide kartinstructeurs.

- Koop een Academy Driver's Licence om je voortgang door de verschillende niveaus te volgen.