fbpx Skip to content

De kracht van Virtual Reality

Virtual Reality is de toekomst. Heb jij weleens een VR-experience meegemaakt? Bij TeamSport is het mogelijk om deze gloednieuwe en extreem realistische ervaring te beleven! Stap in een 4D-wereld vol wonderen. Alles is mogelijk: voel de hitte van lava, zie de vloer onder je voeten wegvallen of ga de strijd aan met zombies. Het kan niet gek genoeg! Reserveer nu online jouw Virtual Reality ervaring.

Stap in de speciale kooi en voel de 4D-effecten. Loop rond en probeer in balans te blijven op de 5kW trillende vloer. Het VR avontuur bij TeamSport is een geweldige ervaring, die je onmogelijk thuis kunt beleven.

Deze unieke activiteit kun je spelen met 6 deelnemers tegelijkertijd. Iedereen kan vrij rondlopen omdat we bij TeamSport met de allernieuwste technieken werken. Doe je masker op, trek het vest aan en kies jouw wapen. Dan ben je helemaal klaar om een nieuwe wereld in te stappen!

Bij TeamSport kies je zelf hoe lang jouw VR-experience duurt: 15, 30 of zelfs 60 minuten. Kies jouw game voordat je begint. Er zijn verschillende thema’s beschikbaar voor alle leeftijden, vanaf 8 jaar.

Geen rugzak, geen computer, geen streaming, maar wel de ultieme VR ervaring!