fbpx Skip to content

Next level darten!

Teamsport introduceert Teamsport E-Darts, een unieke ervaring voor jong en oud! Er zijn meerdere dartspellen mogelijk, jij kiest de variant waar jij het meeste plezier aan beleeft. Hoe leuk is het om na het karten de dag goed af te sluiten met een spelletje E-Darts en een drankje? Karten en darten: een perfecte combinatie.

Door de vele mogelijkheden van E-Darts kun je veel nieuwe spellen uitproberen. Daag elkaar uit om te zien wie er met de winst vandoor gaat! Wie gooit er 180?

E-darts bij TeamSport heeft prachtige grafische elementen, maar ook realistische geluidseffecten en natuurlijk een automatisch digitaal scorebord. Zelf tellen hoeft dus niet meer!

Meld je bij de balie en de TeamSport-medewerkers helpen je verder en leggen je uit hoe het allemaal werkt. Net als bij bowlen kan je tot 6 spelers per bord spelen en huur je het E-Dartsbord per tijdsblok van 30 minuten. Langer is uiteraard ook mogelijk!

Welke spelvarianten zijn er? Hier een kleine selectie

Laat je meevoeren naar Sherwood Forest en test je nauwkeurigheid in deze bullseye-uitdaging. Je krijgt punten voor het raken van het bord met maximale punten voor het raken van een bullseye. Kijk uit voor de “trebles” op hard mode, deze zijn negatieve punten waard! De winnaar is de speler met de meeste punten na zes rondes.

Het is tijd om meedogenloos te zijn en de vuilnis buiten te zetten! Elke speler krijgt een nummer toegewezen dat hij drie keer moet raken om een moordenaar te worden. Als ze de status van moordenaar hebben bereikt, richten ze op de nummers van andere spelers om te proberen ze uit het spel te halen. Als je een bullseye raakt, krijg je een bonus en is de volgende worp het dubbele waard. De winnaar is de laatste overgeblevene in het spel.

Elke speler begint met 40 gouden munten en probeert meer te winnen door de gouden doelen op het bord te raken. Als ze met geen van hun drie darts een gouden doel raken, wordt hun totale score gehalveerd. De winnaar is de speler met de meeste munten na 8 rondes.

Het is disco tijd! Elke speler begint met een muur van 300 gekleurde blokken. Scoor waar dan ook op het bord om blokken te elimineren. De eerste speler die zijn muur leeg heeft, wint. In de moeilijke modus moeten spelers precies op nul eindigen, anders zijn ze kapot.

TRY IT OUT