fbpx Skip to content

Van de kartbaan naar de bowlingbaan

Bij TeamSport kun je ook bowlen! Probeer eens ‘Duckpin Bowling’ of, zoals wij het noemen, TeamSport Lanes! Teamsport Lanes is het klassieke bowlingspel, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Er staan 10 kegels die je allemaal omver moet werpen. De kegels en de baan zijn kleiner dan bij traditioneel bowlen. Op een baan kun je met 6 mensen spelen. Natuurlijk kun je ook meerdere banen naast elkaar huren, zodat je met een grotere groep kunt bowlen. Of je nou met vrienden, familie of collega’s bent, je kunt zelf kiezen hoelang je de baan wilt huren. Dit kan voor 30 of 60 minuten, maar natuurlijk ook langer! Bestel na afloop een lekker hapje en drankje aan onze bar of in het restaurant.

Deze activiteit kan je online boeken, of boek je door ons te bellen of je komt gewoon langs bij ons.

We hebben bij TeamSport 4 banen, dus je kunt in totaal met 24 mensen bij ons terecht voor een mooi spel Teamsport Lanes. Mocht je met een grotere groep zijn, dan denken we graag met je mee. Zo kunnen we de groep opdelen en Teamsport Lanes combineren met een van onze andere activiteiten. Op die manier organiseren we een leuke en actieve middag of avond voor de hele groep!

 

Teamsport Lanes is écht voor iedereen en daarom ideaal als familieuitje. Al vanaf 5 jaar mag je bij ons de kegels proberen om te werpen!